sábado, 16 de abril de 2016

3.023 LA VIVIENDA - PLATAFORMA DE AFECTADOS POR LA HIPOTECA P.A.H. (4)

POST Nº 3.023            0   a             E-MAIL de contacto:  rdsarlef3@yahoo.es   TARRAGONA

92 VISITAS TOTALES // 52 VISITAS PARCIALES  (29/4/2.018)     191     

LA VIVIENDA - PLATAFORMA DE AFECTADOS POR LA HIPOTECA P.A.H. (3)

http://ramon-rsarlef.blogspot.com.es/2016/04/3022-la-vivienda-plataforma-de.html   (3.022)  (19/4/2.016)

LA VIVIENDA - PLATAFORMA DE AFECTADOS POR LA HIPOTECA P.A.H. (1)

http://ramon-rsarlef.blogspot.com.es/2015/12/2968-la-vivienda-plataforma-de.html   (2.968)  (19/4/2.016)

SISTEMA MIXTO DE COMPRA Y ALQUILER. COMPRA DE LA VIVIENDA EN TRAMOS.


EN CRISIS GLOBAL - ENTRE LOS MESES DE MARZO O MAYO DEL 2.011 - HE DE BUSCAR UNOS ARTÍCULOS QUE MENCIONAN A LA HIPOTECA CONSOLIDABLE POR TRAMOS.

LA VIVIENDA - PLATAFORMA DE AFECTADOS POR LA HIPOTECA (P. A. H.) - "LAS CINCO CLAVES DEL GRAN GOLPE DE LA BANCA" - ABRIL DEL 2.016 (1)

TOMADO DE UNA NOTA QUE CORRE POR FACEBOOK   "LAS CINCO CLAVES DEL GRAN GOLPE DE LA BANCA"


1º  INFLAN LOS PRECIOS DE LA VIVIENDA  "TASAN AL ALZA".

2º  CONCEDEN HIPOTECAS PARA PAGAR PRECIOS HINCHADOS, LA BURBUJA NO PARA DE CRECER.


3º  ESTALLA LA BURBUJA, LA GENTE SE VE CON CASAS QUE VALEN LA MITAD DE LO QUE SU HIPOTECA LES OBLIGA A PAGAR.

4º EL BANCO VUELVE A TASAR, PERO AHORA A LA BAJA. SE QUEDA CON LA CASA DE LOS MOROSOS Y TAMBIÉN CON LA DE LOS QUE LOS AVALARON.

5º LOS BANCOS SE QUEDAN CON EL DOBLE DE CASAS QUE AL PRINCIPIO Y ENCIMA RECIBEN DINERO PÚBLICO PARA SANEARSE. NEGOCIO REDONDO.

"SI, SI Y ADEMES UNS ORDINADORS FORA D'AQUI AMB UNES BASES DE DADES MOLT POTENTES I CREUADES YA VAN DECIDIR QUE ES TENIEN QUE BAIXAR ELS COSTOS SALARIALS PERQUE D'AQUESTA MANERA ES FARIA IMPOSIBLE QUE LA GENT POGUÈS ATENDRE TOTS ELS SEUS GASTOS DIARIS I MENSUALS. I ES VA DONAR UN RESCAT MULTIMIL.LIONARI A LA BANCA - QUE EREN ELS FORATS DE NO HAVER RESPECTAT ELS SEUS COEFICIENTS DE CAIXA -. I A MUNT I ADREDE EN LLOC DE FER UN REPARTIMENT DEL TREBALL I DE BAIXA LA JORNADA LABORAL I DE RESPECTA A LA GENT UNS INGRESSOS MININS DE SUBSISTENCIA ES VA ESCOLLIR QUE LA GENT ES QUEDESSIN SENSE INGRESOS I UNS ALTRES ELS CONSERVESIN (EL FAMÒS DIVIDEIX I VENCERÀS)
...................................................................................................................................................................


CREC QUE TOT EL RESCAT  A LA BANCA ES TINDRIA QUE HAVER COMPLEMENTAT AMB UN CONDICIONAMENT NOU DE LES HIPOTEQUES  (ES TINDRIA QUE HAVER RECONEGUT  "TRAMS CONSOLIDABLES" -  I GARANTIES DE RECOMPRA CADA TRES, CINC O VUIT ANYS PER PART DE LA ENTITAT QUE TASAVA I CONCEDÍA ELS CREDITS - ...  ES A DIR L'IMPORT DE LA HIPOTECA ES DIVIDEIX AMB CINC O VUIT PARTS ...  I QUAN UN HA PAGAT AQUELL TRAM .... DONÇ QUEDAR INEMBARGABLE).   TAMBÉ ES TINDRIA QUE LEGISLAR A FAVOR D'UNA CONMUTACIÓ HIPOTECARIA QUE AFOVEREIX QUE LA GENT POGUÈS BAIXAR EL SEU NIVELL DE ENDEUTAMENT ACTUAL E INCLUS CREC QUE QUAN ES PRODUEIXEN ELS DESAHUCIS ACTUALS (PER EIXEMPLE SI S'ESTANT DESAHUCIANT A 8 O A 10 FAMILIES  ES TINDRIA QUE PERMETRE UN REAGRUPAMENT ENTRE ELS IMPORTS PAGATS PER TOTS    ..........................................................................................................................................................

I SI DONANT LLOC A QUE SUPERINT L'IMPORT DEL PREU D'UN O DE VARIS DELS  PISSOS EMBARGATS SELS SI DEURIA DONAR A LES 8 O 10 FAMILIES UNA MULTIPROPIETAT DE 2 O 3 PISSOS QUE DESPRÈS ES VEURIA COM LA PODRIAN REGULAR ENTRE ELLS MATEIXOS I QUINES 3 DE LES 8 FAMILIES GAUDIRIEN D'AQUELLS PISSOS  TENINT QUE COMPENSAR A LES ALTRES AMB UNS PAGAMENTS DELS LLOGUERS CORRESPONENTS).   TAMBÉ CREC QUE DAVANT DE LA SITUACIÓ ACTUAL ES TENIEN QUE HAVER DIFICULTAT ELS PROCEDIMENTS DE DESNONAMENT I DESAHUCI I QUE EN CAS DE QUE EN LA VIVENDA POGUIN VIURE CRIOS DE MENYS DE CINC ANYS , O PERSONES DE MES DE 75 ANYS O TREBALLADORS  ............................

EN ATUR O DONES EN SITUACIONS DE VULNERABILITAT I PRECARIETAT LA SITUACIÓ DE NO PAGAMENT DE LES LLETRES D'UNA HIPOTECA ES TINDRIEN QUE RESOLDRE AL CAP DE DOS O TRES ANYS AMB EL DESCOMPTAMENT DE DITS IMPORTS DEL CAPITAL YA PAGAT DE LA HIPOTECA.


(PENDIENTE DE QUE SE TRADUZCA EL TEXTO DE AQUÍ ARRIBA AL IDIOMA CASTELLANO).

LA VIVIENDA - PLATAFORMA DE AFECTADOS POR LA HIPOTECA P.A.H. (5)

http://ramon-rsarlef.blogspot.com.es/2016/08/3047-la-vivienda-plataforma-de.html    (3.047)  (17/8/2.016)

CLICA AQUÍ ABAJO PARA EL CONTAJE:

http://salvamentoterracontajedevisitas.blogspot.com.es/2015/12/487-contaje-de-visitas-en-la-vivienda.html

No hay comentarios: